Good For

GOOD FOR YOUR SKIN

Organski lan i pamuk su antialergijske tkanine i savršen izbor za ljude sa nežnom i osetljivom kožom.

Pažljivo biramo materijale visokog kvaliteta i stoga svi poseduju GOTS sertifikat, što znači da svaka faza u proizvodnji odgovara i u skladu je sa kontrolisanim socijalnim i ekološkim kriterijumima i stoga je garancija najvišeg nivoa kvaliteta, bezbednosti kože i brige o životnoj sredini.

Karakteristike 100% organskog lana

Antibakterijski
Hipoalergijski (ne izaziva alergijske reakcije)
Moćan apsorber vlage što omogućava vašoj koži svežinu

Lan je šuplja tkanina koja ima prirodnu termoregulaciju što omogućava vašoj koži da diše, održavajući vaše telo svežim.

Hipoalergijski je (ne izaziva alergijske reakcije) i antibakterijski, što čini lan odličnim izborom za nežnu i osetljivu kožu.

On je nežan a snažan, i svakim pranjem postaje mekši ali bez gubljenja čvrstoće kao zaštitnog znaka i odlično upija vlagu čuvajući vašu kožu svežom.

lan

Karakteristike 100% organskog pamuka

Izuzetno mekan
Hipoalergijski (ne izaziva alergijske reakcije)
Materijal koji traje duže

Idealan za osetljivu kožu kao i za osobe sa atopičnom kožom, pamuk je prozračna tkanina koja održava kožu suvom tako što upija vlagu i reguliše toplotu tela.

Ne stvara statički elektricitet za razliku od sintetičkih vlakana.

Lagan za održavanje i nošenje.

pamuk
GOOD FOR YOUR PLANET

Najvažniji benefit organskog pamuka ili organskog lana je zaštita životne sredine. Briga o svetu i ljudima, kao i svim živim bićima sa kojima ga delimo, je životni izbor.

Organski pamuk i organski lan su vlakna koja su ekstrahovana samo iz prirodnih semena, a u čijem uzgajanju nisu korišćeni pesticidi ili hemijska sredstva štetna po zdravlje i ekosistem. Zahvaljujući odsustvu štetnih materija, zemljište je zdravije, a to znači da je za uzgajanje organskog lana i organskog pamuka potrebno manje vode. Uklanjanjem toksičnih pesticida i djubriva u procesu proizvodnje sprečava se kontaminacija podzemnih voda čineći vodu za piće čistom i bezbednom.

GOOD FOR YOUR SOUL

Male stvari znače puno. Tako i pogled na Mesec ili poruku na odeći nežno nas podseti na ljubav prema sebi i drugima.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Nema proizvoda u korpi.